Probleme pentru Samsung Galaxy S III

, 28 Mai, 19:01

Probleme Samsung Galaxy S3 albastru

Toata lumea vrea sa il vada, sa il testeze, sa il pre-comande si chiar sa il cumpere indiferent de pretul la care ajunge, numai sa ajunga mai repede. E vorba de Samsung, Galaxy S III.

Conform electronista.com, se pare ca o parte din clientii care isi asteapta smartphone-urile sa soseasca la inceputul lunii iunie ar putea fi surprinsi de ceva intarzieri in livrari. Acestea pot surveni datorita unor probleme de fabricatie care afecteaza varianta albastra (pebble blue) a noului telefon, mai exact capacul bateriei. Se pare ca Samsung a ales sa renunte la 600.000 de capace de baterie din spatele carcaselor si sa modifice procesul de fabricatie.

Momentan, nu au fost dezvaluite problemele specifice de care sufera aceste capace albastre, dar se pare ca varianta alba de Galaxy SIII nu va fi deloc afectata.

Speram ca Samsung sa rezolve problemele si sa respecte termenii de livrare pentru cele peste 10 milioane de pre-comenzi. O situatie similara a fost inregistrata in 2010, cand problemele de fabricatie la carcasa alba de iPhone 4 au dus la intarzieri de aproape 10 luni in lansarea pe piata.

Ramane sa vedem modul in care va gestiona Samsung aceasta problema si suntem curiosi sa aflam ce a cauzat aceste erori de fabricatie exact in prag de livrare… Sa fie vorba de vreun sabotaj?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

10 mil de precomenzi?!? Tocmai ce am vazut o stire pe TV in care ni se spune ca doar in Romania operatorii mobili fac reducere la tel.pt prelungire de ab pe 24 de luni; din stire am sesizat ca tr sa ne asteptam la orice!

Întârzierile pot surveni doar «din cauza» unor probleme, niciodată datorită lor. Datorită exprimării corecte ne înțelegem între noi, din cauza greșelilor nu mai pricepem nimic.

Victor Rizescu
Victor Rizescu

Multumesc de observatie, o sa tin cont…

nui problema ca mai intarzie atata vreme cat au solutia totul este perfect
important este ca telefonul sa fie impecabil

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail