Prestigio lanseaza Multipad 9.7 cu Android 4.0, la pret de buget

Prestigio lanseaza Multipad 9.7 cu Android 4.0, la pret de buget
12:55 15.03.2012

Prestigio nu este un jucator foarte important pe piata de dispozitive mobile, insa a anuntat saptamana trecuta la CeBit Multipad 9.7, o tableta care s-ar putea dovedi a fi foarte populara. Desi a fost trecuta cu vederea in cadrul evenimentului, acum ca am aflat mai multe despre ea si chiar suna interesant.

Noua tableta Multipad are display IPS+ de 9.7 inci, cu aceeasi forma 4:3 ca si iPad-ul celor de la Apple. Pe langa forma, foarte atragatoare pentru multi dintre posibilii clienti de tablete, avem de-a face cu un hardware decent, insa nu foarte puternic. Procesorul este clasicul ARM Cortex A8 single-core, tactat la 1 GHz, cu 8 GB de memorie interna si 1 GB de memorie RAM.

Prestigio Multipad 9.7 va veni cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich instalat si va putea fi gasita in magazinele europene la pretul de aproximativ 250 euro.

Avand in vedere cat de putine tablete cu display 4:3 cu Android sunt pe piata si pretul redus al noului Prestigio Multipad 9.7, sunt curios sa aflu niste cifre de vanzari de la lansarea acesteia. Conform Notebook Italia, tableta va aparea in tara de origine in luna mai, insa nu a fost specificat daca o lansare simultana va avea loc si in alte tari europene. Asteptam.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI