Polaroid SC1630 este camera foto sau smartphone?

Polaroid SC1630 este camera foto sau smartphone?

polaroid smart cameraDupa ce ani de zile a facut furori cu ajutorul camerelor sale patentate pentru instanee care in secunda urmatoare ajungeau fotografii de tinut in mana, la CES, compania Polaroid s-a reorientat.

Nu se astepta aproape nimeni, in conditiile in care Android-ul ca sistem de operare a ajuns instalat pe un repertoriu din ce in ce mai mare de produse, insa Polaroid ne-a facut o surpriza si a lansat in aceste zile un aparat foto care seamana teribil de mult cu un smarpthone actual sau cu un PMP.

Noua camera a companiei poarta numele de SC1630 Smart Camera si integreaza un panou capacitiv de 3,2 inci, un senzor de 16 megapixeli, cu o lentila echivalenta a unui obiectiv de 36-108 mm. Camera are 141 grame, iar din interiorul interfetei Android puteti selecta una din 18 scene predefinite pentru captura.

Un aspect important al noii camere este segmentul de socializare. Cu ajutorul unei conexiuni WiFi la internet oricand imaginile pot fi urcate pe un serviciu de cloud computin, iar la alegere multimele imagini pot fi urcate direct pe Facebook.

Din SC1630 Smart Camera nu lipseste nici accesul la Android Market. Astfel aveti acces la o multitudine de aplicatii de fotografie care va ajuta sa aplicati atat filtre sau efecte pe imagini, cat si sa urcati imaginile rezultate pe N retele de socializare si N website-uri de photosharing.

Citește și: