Polaroid isi reanalizeaza optiunile: se apuca de tablete de 7, 8 si 9 inci

Polaroid isi reanalizeaza optiunile: se apuca de tablete de 7, 8 si 9 inci

polaroid-spectrum

Daca e sa ne luam dupa CES 2012, se anunta un an plin. Indiferent de ce sunteti pasionati din domeniul IT, veti avea cu siguranta alternative.

Polaroid a lansat nu mai putin de 3 tablete intitulate, nu foarte sugestiv, Spectrum. Cine s-ar fi asteptat la asa o miscare din partea unei companii devenite populara prin fotografiile la minut? Asadar, domeniul tabletelor, chiar daca excesiv de ofertant, este vazut ca profitabil. Polaroid nu si-a propus sa emita informatii din toate directiile legate noile produse, asa ca baietii curiosi de la Engadget si-au luat cam tot ce aveau nevoie din cateva flyere.

Vorbim de modele de 7, 8 si 9 inci, insa, daca in ceea ce priveste diagonala ecranului diferentele sunt evidente, la interior variatia se va apropia brusc de zero.

Fiecare tableta va avea un procesor Cortex A8 la 1GHz, camera in fata si in spate, spatiu de stocare de la 4 la 16 GB ajustabil cu MicroSD-uri, la care se mi adauga cel mai nou sistem de operare marca Google: Ice Cream Sandwich – preinstalat.

Legat de pret sau o data precisa de lansare nu se stie nimic, decat ca noile produse vor ajunge la utilizatori undeva pana in sfarsitul anului.

polaroid-spectrum1

Citește și: