Pocket pentru Android vine cu un update util

Pocket pentru Android vine cu un update util

Desi dezvoltatorii aplicatiei si-au exprimat deja gandurile in legatura cu platforma iOS si au mentionat faptul ca nu vom vedea noul Pocket si pentru iPhone sau iPad, e placut sa vezi ca utilizatorii de Android nu sunt privati de update-uri consistente la aplicatie.

pocket-android-630

Pocket este o aplicatie gratuita care va permite sa va salvati articole, imagini sau clipuri de pe diverse site-uri pentru a le citi mai tarziu. Cu toate ca intregul continut salvat este din browser, spre deosebire de un clasic bookmark, Pocket salveaza intregul continut pentru a fi vizualizat offline. Un alt avantaj al aplicatiei este faptul ca extrage tot continutul relevant de pe o pagina si-l pune intr-un layout mai simplu si mai eficient.

Intr-un nou update pentru populara aplicatie, Pocket vine acum cu un modul extrem de util text-to-speech intitulat Listen.  Dupa cum ii spune si numele, acesta va permite ca in momentul in care sunteti  in trafic sau pur si simplu nu vreti sa cititi, sa ascultati un articol interesant sau o stire.

Pentru a nu supara utilizatorii de iOS, creatorii Pocket au argumentat foarte clar faptul ca noua functie Listen nu va veni in Pocket pentru iOS deoarece Apple momentan nu ofera dezvoltatorilor de aplicatii un API pentru Text-to-Speech. Update-ul este disponibil deja pe Google Play.