Playtech.ro e la CeBIT – Stiri la prima mana de la Hanovra

Playtech.ro e la CeBIT - Stiri la prima mana de la Hanovra

Playtech la CeBIT

Pentru ca nimic nu se compara cu stirile de la fata locului cand pui mana pe niste produse care vor ajunge la toti utilizatorii in cateva luni sau in cativa ani, alteori chiar niciodata, in perioada 6-10 martie, echipa Playtech.ro va fi la CeBIT 2012, care are loc la Hanovra, in Germania.

Scopul vizitei? Pentru a detalia de la fata locului trendurile tehnologice care se succed cu o viteza ametitoare in acest secol al internetului.

Cu sprijinul www.koyos.ro, veti vedea in acest inceput de martie in fiecare zi, de luni pana vineri, ce inseamna un eveniment nemtesc care da tonul in Europa, cu ecouri in intreaga lume, cand vine vorba de IT – CeBIT.

CB11_CCH_13075931

La CeBIT se prezinta atat noi produse, cat si solutii de retelistica sau tehnologii avangardiste aflate intr-un stadiu incipient sau mai avansat de dezvoltare. Printre discutiile care vor da tonul anul acesta se numara: Big Data, Cloud Computing, Dispozitive portabile, Social Media, subiecte care vor fi incadrate intr-o tema din ce in ce mai arzatoare ,,Managing Trust –  Trust and security in the digital world” / Managementul increderii – Incredere si securitate in universul digital. O zona speciala dedicata conferintelor pe aceasta tema va purta numele de CeBIT Security World and The Professional Data Center.

Cu motto-ul ,,CeBIT – inima lumii digitale”, acest targ international ce s-a tinut in fiecare an incepand cu 1970, iar anul trecut a avut o prezenta de 334.000 de vizitatori. Este considerat, de multe companii si publicatii, cel mai mare targ international din industria IT.

Desfasurat la Messegelände Hannover sau Hanover Fairground, zona in care se va desfasura CeBIT-ul are o suprafata de 496.000 de metri patrati acoperiti si 58.000 de metri patrati amenajati in aer liber, 27 de hale si pavilioane si un centru de conferinte cu 35 de sali. Cu alte cuvinte, CeBIT-ul se desfasoara in cel mai mare spatiu expozitional din lume.

Desi dedicat in principal utilizatorilor pasionati de tehnologie, CeBIT este in acelasi timp o destinatie de interes pentru companiile cu afaceri de retail,  banci, agentii guvernamentale, companii din sectorul serviciilor si nu numai.

Nu mai ramane decat sa reveniti cat mai des pe www.Playtech.ro in zilele care urmeaza pentru a vedea ce implicatii are evolutia in toate sectoarele tehnologice si pentru a va forma o viziune corecta privitoare la directia spre care ne indreptam in aceasta perioada.

Avand in vedere ca industria IT a fost prima si, pentru o lunga perioada si singura, care a urcat la capitolul incasari si profit in perioada de criza, nimic nu este mai important decat sa fiti la curent cu ,,The next big thing”.

Citește și: