PlayStation Vita vine si pe alb [+VIDEO]

PlayStation Vita vine si pe alb [+VIDEO]

playstation vita white

In cazul in care nu v-a atras PlayStation Vita pana in prezent deoarece se gaseste doar in culoarea neagra, poate noua versiune Crystal White va va face mai mult cu ochiul. Aceasta a fost anuntata momentan doar pentru piata japoneza si va primi si o editie speciala dedicata cantaretei fictive Hatsune Miku.

Editia alba a PlayStation Vita va debuta in Japonia pe 28 iunie si va veni la acelasi pret cu modelul original de culoare neagra. Odata cu noua „imbracaminte” a consolei, Sony va lansa si o pereche de casti oficiale de aceeasi culoare pentru cei care vor sa isi asorteze accesoriile cu gadget-ul. Cum spuneam si in introducere, o editie speciala Hatsune Miku va fi lansata tot in Japonia, care pastreaza carcasa Crystal White, insa adauga pe spatele consolei, unde gasim suprafata tactila, o imagine cu personajul fictiv. Aceasta se va lansa in luna august si cu siguranta este destinata exclusiv tarii nipone.

Avand in vedere traditia lansarilor Sony, ne vom putea astepta la o lansare a editiei albe a consolei si in Europa, insa cu o intarziere de cateva luni. Este posibil ca vesti despre o asemenea versiune sa vina chiar in cadrul E3-ului, care va avea loc la inceputul lunii iunie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: