04 iun. 2012 | 12:16

PlayStation Vita primeste un Assassin’s Creed diferit?

ACTUALITATE
PlayStation Vita primeste un Assassin's Creed diferit?

Saptamana trecuta a fost dezvaluit ca Assassin’s Creed III ar putea veni si pe PlayStation Vita, insa Ubisoft a preferat sa nu comenteze asupra acestor „zvonuri”. Ei bine, noi informatii despre un asemenea joc au fost scapate pe internet prin intermediul GameInformer, cu doar cateva ore inainte de conferinta Ubisoft de la E3.

Se pare ca titlul va fi diferit de Assassin’s Creed III de pe Xbox 360, PlayStation 3 si PC, fiind intitulat Assassin’s Creed III: Liberation. Actiunea jocului are loc in paralel cu cea din AC3, insa evenimentele se petrec in New Orleans.

Pentru prima data in serie am putea avea de a face cu o eroina in rolul principal, insa nu avem inca detalii foarte multe despre originile sale in afara de nume: Aveline. Articolul din Game Informer spune ca Liberation va fi lansat simultan cu Assassin’s Creed III, pe 30 octombrie si ca este dezvoltat de studioul Ubisoft Sofia.

O componenta multiplayer va fi de asemenea inclusa, insa va fi adaptata consolei PlayStation Vita. Momentan, avem doar informatii de „mana a doua”, insa vom vedea daca sunt corecte sau nu diseara, in cadrul conferintei de prezentare a publisher-ului.