PlayStation Vita asalteaza magazinele din SUA

PlayStation Vita asalteaza magazinele din SUA

ps_vita

Unitatile PlayStation Vita din Japonia nu si-au gasit inca drum catre Romania pe canele mai mult sau mai putin oficiale, insa mai sunt cateva zile si vor ajunge in SUA, moment in care cu siguranta Sony va incepe sa promoveze noua consola.

In alta ordine de idei, pana la lansarea pentru cei care au facut pre-comenzi de pe 15 februarie din SUA, Vita si-a gasit deja drumul catre 3300 dintre magazinele GameStop din Statele Unite sub forma unor standuri de prezentare. Noile console de test vor veni incarcate de continut multimedia si jocuri precum: UNCHARTED: Golden Abyss(TM), Little Deviants(TM), Hot Shots Golf(R): World Invitational, EA SPORTS FIFA Soccer, ModNation(TM) Racers: Road Trip, Virtua Tennis(TM)4: World Tour Edition, Escape Plan(TM), wipEout(R) 2048 si cel mai probabil vor aduce ceva fani in bratele noi console marca Sony.

Avand in vedere rata de succes a consolelor PlayStation, nu putem decat sa speram ca aceste noi dispozitive sa scoata un pic compania din perioada nu foarte profitabila.

Citește și: