Pioneer duce AppRadio la nivelul 2 – accepta si Android

Pioneer duce AppRadio la nivelul 2 - accepta si Android

pioneer-appradio-2

Pioneer nu vrea sa renunte la linia sa de console audio pentru masini intitulata AppRadio 2.0, chiar daca nu a impresionat un public foarte larg din cauza pretului extrem de inaccesibil.

Printre cele mai importante imbunatatiri este suportul pentru terminale si cu Android, dupa o exclusivitate de aproximativ un an in cazul primului model cu dispozitive preinstalate cu iOS. Pentru interactiunea cu un smartphone de ultima generatie cu Android puteti folosi fie o conexiune mini HDMI, fie o conexiune MHL – Mobile High Defitionion Link.

Gadget-ul are 7 inci si un ecran capacitiv de calitate foarte buna. Integreaza un modul bluetooth pentru apeluri voce fara fir, un port pentru o camera video suplimentara pe care o puteti fixa in spatele masinii –  sa va ajute la parcare, 2 iesiri pentru trimitea sunetului  prin statii de amplificare terte.

In ceea ce priveste pretul, 499$ pentru noul model si 399$ pentru vechiul model pozitioneaza acest produs intr-o zona foarte exclusivista de accesorii pentru masini, aspect care ar putea sa-i afecteze popularitatea printre posibilii cumparatori. Sa nu uitam ca generatia a doua de AppRadio va fi disponibila doar in luna aprilie a acestui  an, particularitate care va mai ciopli cate o bucata din entuziasmul initial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: