Pinterest schimba regulile de socializare

Pinterest schimba regulile de socializare

pinterest

Printr-un email trimis tuturor utilizatorilor popularei retele de socializare, s-a anuntat intrarea in vigoare in zilele urmatoare a unui nou set de reguli referitoare la modul de functionare a website-ului Pinterest.

Ajunsa la 17,8 milioane de utilizatori, reteaua de socializare care inca figureaza ca fiind in beta si pe care nu iti poti crea cont decat pe baza de invitatie, se straduieste sa stea deasupra apei prin aplicarea unui set de principii extrem de bine definit.

Avand in vedere dezbaterile aparute online in legatura cu legalitatea continutului postat pe popularul website, pe 6 aprilie Pinterest va avea un nou regulament care, printre altele, interzice postarea continutului fotografic, artistic sau nu, care incurajeaza auto flagelarea si abuzul fata de propria persoana. Pe langa faptul ca noile reguli vor sa propulseaze reteaua de socializare catre o noua etapa de evolutie, acestea isi propun sa usureze si sesizarea de continut care figureaza pe website fara drepturi de autor.

La capitolul promisiuni, in viitorul apropiat ar trebui sa avem optiunea de a ne defini Pinboard-urile ca fiind private, iar daca stim ceva programare, cu ajutorul unui API care urmeaza sa fie lansat ar trebui sa putem crea aplicatii care ne acceseaza colectiile de imagini adunate de pe internet.

Avand in vedere ca si YouTube a trecut prin ceva asemanator in urma cativa ani, atata timp cat website-ul isi va pune la punct un sistem de sesizari care sunt solutionate in cel mai scurt timp, indiferent daca sunt legate de copyright sau orice altceva, Pinterest va fi online si va inflori multi ani de acum inainte.

Citește și: