PBS OffBook – un clip care explica depasirea perceptiei umane

, 02 Iul, 12:10

PBS Offbook YouTube Clip

Este incredibil cum lucruri pe care le cunoastem, pe care le vedem zilnic si cu care interactionam deseori incep sa ni se para magice, intr-un clip video sau intr-o imagine de pe internet.

Intr-un nou episod dintr-un serial postat exclusiv pe YouTube, intitulat Off Book si realizat de postul american PBS, sunt surprinse tehnologii si metode prin care am ajuns sa vedem lucruri pe care ochiul uman, de unul singur, nu ar avea cum sa o faca.

Intitulat Seeing Beyond the Human Eye, clipul de 6 minute integrat mai jos explica din punctul de vedere al unor persoane din varii domenii de activitate modul in care tehnologia moderna i-a ajutat sa obtina niste rezultate spectaculoase. Indiferent daca vorbim de domeniul biologiei, astronomiei sau al cinematografiei, prin simplul fapt ca acum sunt posibile lucruri la care in urma cu 20 de ani nici nu puteam visa, elementele banale au devenit incredibile.

Lasand la o parte evolutia extrem de rapida a tehnologiei care se reflecta in avantaje incredibile pentru fiecare dintre noi, clipul de mai jos este un tribut adus microscoapelor, telescoapelor, camerelor video de mare viteza si nu numai. Vizionare placuta.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail