Panasonic si Sony isi unesc fortele pentru dezvoltarea OLED-ului

Panasonic si Sony isi unesc fortele pentru dezvoltarea OLED-ului

OLED Sony Panasonic

Panasonic si Sony au anuntat ca isi vor uni fortele pentru a lucra impreuna la dezvoltarea noilor tipuri de ecrane OLED HD.

Astfel cei doi giganti vor utiliza tehnologiile si cunostintele detinute pentru a realiza modele cat mai avansate si cat mai competitive de televizoare si display-uri OLED. Conform engadget.com, productia in masa este programata sa inceapa din 2013 prin lansarea de noi serii OLED.

Partea interesanta este ca nu vom asista la o colaborare si in ceea ce priveste vanzarea si popularizarea noilor modele, pentru ca cei doi producatori au anuntat ca vor comercializa separat propriile variante de televizoare OLED. Cu alte cuvinte, vor conlucra la dezvoltarea tehnologiilor, dar nu si la cucerirea pietelor.

Ramane sa vedem in ce masura va afecta aceasta asa-zisa alianta piata ecranelor de tip OLED, mai ales ca atat LG cat si Samsung sunt deja intens implicate in cursa dezvoltarii noului tip de display. Mai mult ca sigur ca succesul va fi al celor care vor reusi sa produca televizoarele de maine la niste preturi simtitor mai mici decat cele vehiculate la ora actuala, de 10.000 de dolari…

Citește și: