Panasonic anunta o serie de notebook-uri de 12,1 inci – poarta numele de Let’s Note

Panasonic anunta o serie de notebook-uri de 12,1 inci -  poarta numele de Let's Note

panasonic let's-note

Divizia japoneza a celor de la Panasonic a anunta o noua serie de notebook-uri intitulat sugestiv „Let’s note„, care ofera dispaly-uri cu diagonala de 12,1 inci.

Cele doua noi modelele vin cu o rezolutie de 1280×800, insa daca bugetul va permite puteti sari catre un aspect de panou egal cu 16:9 si o rezolutie de 1600×900. Tot ca optiune poate fi integrat un webcam capabil de captura la rezolutie de 720p. In ceea ce priveste configuratia implicita, ambele sisteme vin cu un procesoare Sandy Bridge Intel Core i5 2450M, un port USB 3.0, WiFi, Bluetooth 2.1+EDR, HDMI Out si chiar si WiMax daca locuiti intr-o tara care dispune de aceasta tehnologie. Diferenta intre cele doua sisteme este ca versiunea SX vine si cu unitate optica DVD-Writer, cum se poate vedea in imaginea de mai sus. Daca veti achizitiona respectivele sisteme online veti putea opta pentru includerea unui SSD in locul unui HDD obisnuit si a unei baterii suplimentare. Chiar daca pare destul de greu de crezut, cu bateria suplimentara Panasonic promite 12 ore autonomie.

Desi momentan nu se cunosc nici macar preturi aproximative pentru configuratiile descrise mai sus, daca sunteti in cautarea unui design original cu un trackpad rotund, sistemele din imaginea de mai sus s-ar putea sa fie perfecte.