27 aug. 2012 | 03:34

OwnFone – un smartphone care suna la doar 12 contacte

ACTUALITATE
OwnFone -  un smartphone care suna la doar 12 contacte

Desi trendul este sa achizitionezi dispozitive hibride care combina un numar mare de functii, noul telefon OwnFone este o dovada clara de dispozitiv creat impotriva curentului.

Ownphone

Telefonul din imagine este pe cat de simplu pe atat de eficient. Nu are multe functii iar acest aspect este un plus enorm. Extrem de compact, aparatul este foarte usor usor de folosit de utilizatori de orice varsta prin simplul fapt ca nu are multe butoane. Sa zicem ca vorbim de un telefon creat pentru a suna doar cele mai importante persoane din viata ta.

Cu un numar maxim de 12 contacte afisate pe aparat, merita retinut ca terminalul nu vine cu o tastatura standard sau un display de orice gen. Cu toate acestea il poti particulariza vizual inainte de achizitie alegand mai mmulte stiluri si plaje de culori. Dupa cum va asteptati, aici vorbim de un aparat ieftin creat ca o alternativa la terminalele din ce in ce mai scumpe. Luand in calcul faptul ca arata bine il puteti folosi si ca o solutie de backup la un iPhone, cand ati ramas fara baterie la telefonul principal. Un concept interesant care momentan este disponibil doar in UK la pretul de 55 lire.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele