OS X 10.8.1 – primul update major la Mountain Lion

OS X 10.8.1 -  primul update major la Mountain Lion

La doar o luna dupa o lansare incununata de succes a sistemului de operare Mountain Lion, Apple s-a grabit sa remedieze o mare parte din problemele care tin de noul OS.

Mountain Lion Update

Noul update major la OS X poarta numarul de 10.8.1 si reuseste sa incadreze in doar cativa MB, remedierile minore de probleme. Prin modificari sunt incluse imbunatatiri la Migration Assisant si la suportul pentru Microsoft Exchange. Tot acum s-a rezolvat o problema care prevenea trimiterea mesajelor text in format iMessage.

Pe partea de hardware, acelasi update a remediat o problema intalnita de posesorii de display-uri Thunderbolt care nu puteau scoate semnal de sunet din monitorul Apple. Nu lipsesc nici clasicele ,,update-uri de sistem pentru imbunatatirea stabiltatii si compatibilitatii Mac-ului”.

Procedura de update este mai simpla ca niciodata de cand cu Mac App Store, este suficient sa accesati magazinul virtual de aplicatii pentru OS X, sa faceti click pe updates si sa confirmati alegerea. Ca de fiecare data in cazul unui update major la sistemul de operare, va puteti astepta la un restart dupa incheierea instalarii.

Citește și: