Orange da acces gratuit la Wikipedia in Africa si Orientul Mijlociu. Speram?

Orange da acces gratuit la Wikipedia in Africa si Orientul Mijlociu. Speram?

orange wikipedia

Dintr-un numar de aproximativ 70 de milioane de utilizatori de telefonie mobila cu abonament la Orange in Africa si Orientul Mijlociu, aproximativ 10 milioane si-au activat un abonament de date pentru diverse situatii. Totusi, as zice ca este un raport mai mult decat bun.

Mai nou, indiferent de situatie, context sau zona, doritorii pot accesa paginile de Wikipedia fara nici un fel de costuri suplimentare. Practic, atata timp cat va intereseaza informatiile de tip Wiki pe un anumit subiect, nu veti plati nici un fel in plus. Mi se pare o masura de marketing extrem de bine pusa la punct de divizia Orange responsabila de zonele mentionate mai sus, in vederea promovarii serviciilor.

In contextul in care sunt multe tari in dezvoltare in respectiva zona, aceasta decizie va constitui un avantaj incredibil pentru oameni foarte saraci si o solutie extrem de fiabila de a oferi acces la informatii mai multor abonati la servicii de telefonie mobila. Momentan, cei de la Orange s-au orientat catre activarea acestui serviciu in aproximativ 20 de tari din Africa si Orientul Mijlociu inca din primele luni ale acestui an.

Sa fie oare o sansa sa vedem astfel de functii si in tara noastra sub forma serviciu 0.facebook.com?

Citește și: