29 feb. 2012 | 09:04

OFICIAL: iPad 3, anuntat pe 7 martie – am stiut noi ceva…

ACTUALITATE
OFICIAL: iPad 3, anuntat pe 7 martie - am stiut noi ceva...

iPad3

Daca tot mentionam zilele trecute in articolul nostru de zvonuri legate de iPad 3 data de 7 martie ca fiind cea mai posibila pentru anuntarea noii versiuni de tableta, iata ca a venit si confirmarea.

Mai multe website-uri de specialitate din SUA, printre care The Verge, Engadget si Mashable, au primit  invitatia la urmatorul eveniment de lansare a unui dispozitiv care „trebuie atins neaparat”, daca e sa dam crezarea cuvintelor de pe invitatie.

Evenimentul, care momentan nu se stie ce iPad va dezvalui (iPad 3, iPad Pro, iPad HD), va avea loc in San Francisco la Yerba Buena Center for the Arts la ora 10 dimineata – aproximativ 8 seara la noi, pe data de 7 martie. Imaginea de mai sus este incadrata in invitatie impreuna cu informatiile legate de data si ora.

Desi ne-ar placea sa sustragem ceva detalii din imagine, e extrem de greu de dedus daca este vorba de un ecran cu o rezolutia mai mare sau de o rama mai inchisa la culoare, cum ar parea la prima vedere.

In orice caz, daca ati amanat aceasta activitate, acum a venit momentul sa visati si sa faceti pronosticuri legate urmatoare tableta a celor de la iPad, indiferent care ar fi numele ei.