23 nov. 2012 | 08:30

Ofertele de Black Friday din App Store

ACTUALITATE
Ofertele de Black Friday din App Store

Daca ati fost deja dezamagit de evenimentul Black Friday din online-ul romanesc mai aveti un refugiu. Este vorba de gamingul pe un iPhone, iPad sau iPod Touch.

 

Pentru ca pe 22 noiembrie are loc Thanksgiving si pe 23 are loc Black Friday, cei mai mari dezvoltatori de jocuri din App Store au decis ca a venit momentul pentru reduceri serioase. Din pacate nu dureaza decat o zi, doua. Daca aveti noroc, poate intregul weekend va fi incarcat de reduceri in App Store-ul celor de la Apple. Din pacate nu cred ca ofertele vor dura prea mult, din acest motiv mai bine profitati cat mai puteti si faceti cateva achizitii din lista de mai jos.

Realizata de Cult of Mac, lista jocurilor la oferta este impartita pe tipurile de iDevice-uri suportate de un anumit titlu urmate de pretul vechi si pretul nou al respectivelor jocuri.

EA Games

iPad

iPhone

Universal

Gameloft

Universal

SEGA

iPad

iPhone

Universal

Namco Bandai

iPad

iPhone

Capcom

Universal

Stainless Games

Universal

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele