Oferte Pink Monday valabile doar AZI

Oferte Pink Monday valabile doar AZI

Ultima data cand am verificat astazi era luni….Acea zi groaznica care vine imediat dupa weekend si in care cafeaua este cel mai bun prieten al omului 🙂

Oferta Pink Monday

De obicei intr-o zi de luni se intampla destul de putine lucruri bune sau macar interesante. Cu toate acestea, se pare ca astazi, Luni 15 octombrie, cei de la Domo au decis sa ne inveseleasca putin cu o noua editie: Pink Monday.

Asadar daca tot sunteti lipsiti de energie si oarecum tristi ca urmeaza o saptamana intreaga de sarcini la birou/serviciu, puteti sa aruncati o privire pe ofertele mai mult sau mai putin roz de pe site-ul magazinului. Acestea sunt valabile doar AZI atat online cat si in toate magazinele fizice ale retailer-ului.

Din cate am vazut si noi sunt cateva produse care au suferit reduceri serioase de pret. Printre acestea am identificat un hard portabil Seagate de 1TB (de la 549 la 359 lei), televizor Samsung 3D de 50 de inci – 50ES6100 (de la 5499 la 4499 lei) sau sistem audio home cinema Samsung HT-E455 (de la 1499 la 999 lei). Din cate am observat reducerile variaza si in functie de pretul produselor, cu cat mai scumpe cu atat mai mare reducerea.

Asadar daca aveti programata achizitionarea unui device in viitorul apropiat, merita sa aruncati o privire online pe domo.ro, poate reusiti sa gasiti ceva interesant.

Citește și: