OCZ Agility a ajuns deja la versiunea a 4-a

, 06 Iul, 10:25

OCZ Agility 4

SSD-urile sunt in acest moment cele mai cautate solutii de stocare. Cresterea pretului HDD-urilor la sfarsitul anului trecut si avansul tehnologic au dus la o cerere ridicata pentru SSD-uri. OCZ a facut de curand un refresh de gama la produsele sale, iar Agility a ajuns la versiunea a 4-a.  Bineinteles, vorbim de interfata SATA3, de viteze ridicate de citire si scriere, precum si de o fiabilitate crescuta in timp. De aici, si garantia de 3 ani oferita de producator.

Unul din secrete se afla in noul controller de memorie, Indilinx Everest 2, folosit deja pe seria Vertex de la OCZ. Exista 4 capacitati de stocare pentru Agility 4, incepand de la 64 GB pana la 512 GB. Cel de 64 si cel de 128 GB pot scrie cu 200 MB/s si respectiv 300 MB/s, in timp ce cele de capacitate mai mare au viteze de 400 MB/s atat la scriere cat si la citire. Pretul de pornire pentru cel de 64 GB este de aproximativ 390 lei, acestea urcand aproape exponential cu capacitatea.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail