Obiectiv Kenko de 400mm pentru aparate Nex si Micro Four Thirds

, 03 Feb, 10:40

kenko400mm-550x335

Incercand sa intre pe o piata destul de neglijata de alti producatori, Kenko Tokina a anuntat un nou obiectiv creat special pentru gamele Micro Four Thirds si Sony NEX.

In acest caz particular e vorba de o lentila cu 400 mm si diafragma f8 a carei lungime fizica este de 112mm. Avand in vedere plaja focala a acestui obiectiv, cei de la Kenko au facut o treaba foarte buna in a compacta optica in niste dimensiuni asa de sumare.

Din pacate, vine cu focus manual si deschidere fixa a diafragmei, insa aproape orice obiectiv creat de altcineva decat de producatorul aparatelor luate in calcul va avea acest handicap. Este realizat din aluminiu eloxat si are o distanta minima de focus de 1,15m.

Pretul va fi disponibil in cateva zile, iar daca sunteti interesati de o astfel de achizitie aveti in vedere faptul ca exista variante cu montura pentru Canon EF, Nikon F si Pentax K pe langa SONY NEX.

Acelasi obiectiv e disponibil si pentru SLR-uri, atingand insa performanta de a fi chiar mai compact decat versiunea MFT: 82 mm in lungime.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail