Novy Soyuz – Fallout in Rusia [+VIDEO]

Novy Soyuz – Fallout in Rusia [+VIDEO]
15:59 25.05.2012

novy soyuz pc game

Studioul ucrainean Best Way, responsabil in trecut pentru jocurile de strategie Men at War, a anuntat un nou proiect numit Novy Soyuz. Acesta este un Role Playing Game post-apocaliptic, nu foarte diferit in termeni estetici de seria Fallout (in special cele mai noi doua titluri din serie), a carui actiune se petrece in Rusia.

Povestea este plasata intr-un univers paralel, in care Criza Nucleara din Cuba din anii ’60 a avut consecinte majore: America si Rusia au pornit un razboi nuclear. Actiunea are loc in prezent (anul 2012), iar jucatorii vor controla un personaj mai putin obisnuit pentru jocurile video. Acesta este un batranel de 70 de ani, supravietuitor al razboiului nuclear. Atat premiza, cat si gameplay-ul din Novy Soyuz par a fi foarte apropiate de ceea ce am primit in Fallout 3 si New Vegas, oferind o lume deschisa, control din perspectiva persoanei intai si posibilitatea de a opri actiunea in timpul luptelor pentru a plasa lovituri strategice.

Mai jos putem vedea si primul trailer, care nu dezvaluie foarte multe despre joc in afara de aspectul grafic. Nici data de lansare nu stie Speram doar ca jocul sa apara si in restul lumii, pe langa Rusia si Ucraina.

loading...