02 iul. 2012 | 17:29

Noutati in magazinele IT online romanesti

ACTUALITATE
Noutati in magazinele IT online romanesti

E o veste buna cand mai auzi de magazine IT online care cauta sa se dezvolte intr-o asemenea perioada, de inchideri, restructurari, relocari si asa mai departe.

sigmanet

Magazinul online Sigmanet.ro se va dezvolta de acum sub umbrela International Transactions&Services, companie de IT&C activa pe piata romaneasca din 1994.

“Piata de IT&C se consolideaza, iar IT&S este partenerul puternic de care Sigmanet.ro are nevoie in momentul de fata pentru a creste si a se dezvolta la nivelul potentialului si experientei acumulate in cei 5 ani de existenta.” – Bogdan Socol, director general Sigmanet.ro.

In cadrul IT&S, Sigmanet.ro isi va creste cota pe piata de IT si componente, alaturi de Koyos.ro, care va oferi in continuare un portofoliu generalist de bunuri de folosinta indelungata (IT, tablete, smartphone-uri, foto, electronice, electrocasnice) si amenajari interioare.

“Am achizitionat Sigmanet.ro pentru ca este un operator cu experienta pe piata de IT si componente. Credem in dezvoltarea acestei piete si investim in aceasta directie. Cele doua site-uri, Koyos.ro si Sigmanet.ro vor functiona in continuare ca doua branduri distincte, dar vor fi pozitionate in mod diferit.” – Dana Iorga, director general IT&S.

In Bucuresti exista si showroom-uri ale celor doua magazine online, fiecare cu o suprafata totala de peste 1000 metri patrati: showroom-ul Koyos.ro in zona de nord-Baneasa, iar Sigmanet.ro langa statia de metrou Eroilor.