Noutati Apple pe internet: iPad-uri cu iOS 6 si retina display?

, 03 Mar, 09:30

apple-iPad-3

Avand in vedere ca orice persoana care navigheaza pe internet lasa pe serverul gazda cateva informatii legate de dispozitivul de pe care a navigat, Ars Technica a obtinut cateva informatii legate de noile iPad-uri – vorbim de iOS 6 si Retina Display.

Asadar, nu mica le-a fost mirarea celor cativa membri ai echipei Ars, care, dupa studii aprofundate referitoare la aparatele de pe care se intra pe respectivul website, au sesizat ca printre log-uri se vedea o noua versiune de iOS, intitulata 6.0. Ce-i drept, e imposibil de stiut daca respectiva „amprenta” a fost generata de o versiune incipienta sau apropiata de final a noului iOS, insa asta nu devalorizeaza sub nici o forma respectiva informatie.

Tot prin log-urile de trafic, Ars Technica a observat 346 de accesari de pe un device care s-a „identificat” ca fiind iPad si care avea rezolutia vehiculata in numeroase randuri. Ca un element de diferenta suplimentar, dispozitivele ce figurau ca ruland iOS 6 veneau si cu o noua versiune a motorului de randare a paginilor web – WebKit. O alta informatie relevanta a venit din sursa traficului descris mai sus. Toate accesele au fost facute din spatele IP-urilor Apple din Cupertino, pentru a confirma ca orice teste pe echipamente noi momentan se desfasoara in house, si nu „pe teren”.

Desi incepe sa fie din ce in ce mai putin loc de zvonuri in ceea ce priveste noul iPad, cu siguranta ne va surprinde Apple pe data de 7 martie. Ce ziceti?

ipad-logs-4f50f4e-intro

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail