Noua carcasa antiglont pentru iPhone

Noua carcasa antiglont pentru iPhone

bulletproof-iphone-case

 

Daca cei mai multi dintre noi folosesc carcasele si husele de smartphone pentru a evita zgarieturile nedorite pe display, probabil ca exista oameni care au nevoie de mult mai multa protectie.

Asa se poate explica lansarea unei carcase antiglont pentru iPhone 4. Da, ati citit bine. Discutam de ultima „fita” in materie de protectie a smartphone-ului Apple, lansata de compania japoneza Marudai Corp. Conform gizmag.com, aceasta minunatie poate salva telefonul din situatii extreme precum „intalnirea” cu un glont de calibrul 50. Dupa cum puteti observa si in imagini, asa zisa carcasa este de fapt o bucata mare de metal care odata montata pe telefon, il face sa cantareasca usor peste doua kilograme. Cu alte cuvinte, in loc de iPhone va veti putea mandri cu o adevarata „caramida bulletproof”.

Totusi acesta este un impediment minor prin comparatie cu pretul de „doar” 650 de dolari. Suntem curiosi cati oameni vor cumpara un astfel de accesoriu avand in vedere faptul ca suma ceruta pentru caramida blindata este mai mult decat suficienta pentru achizitionarea unui iPhone 4 nou nout.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Carcasa antiglont iPhone 4/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: