Nokia World vine in septembrie – se muta de la Londra la Helsinki

, 07 Mar, 12:29

NOKIA WORLD

Urmatoare editia a Nokia World, poate cel mai important eveniment din an pentru Nokia, nu se va mai desfasura anul acesta la Londra, ca in trecut, ci la Helsinki.

Fixat pentru 25 si 26 septembrie, evenimentul se muta acasa la Nokia, in Finlanda. Aceasta tranzitie vine dupa ce anul trecut Nokia a imbratisat un nou CEO de alta natie decat finlandeza, a concediat un numar foarte mare de angajati si a renuntat ca platforma principala la propriile Symbian si MeeGo pentru Windows Phone de la Microsoft. Schimbarea locului pentru marele eveniment, desi este perceputa de multi ca o tactica pentru scaderea costurilor, nu putem decat sa speram ca a fost gandita ca un boost de incredere pentru natiunea finlandeza.

Desi cel mai probabil la Nokia World vom revedea si cateva terminale care au fost prezente la CES si MWC in acest an, nu putem decat sa speram ca Nokia va scoate din maneca un as care sa o retransforme in jucatorul numarul unu din piata.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail