Nokia prezinta cel mai accesibil Windows Phone – Lumia 620

Nokia prezinta cel mai accesibil Windows Phone – Lumia 620

Nokia Lumia 620 a fost prezentat astazi de catre producatorul finlandez, drept cel mai accesibil Windows Phone.

Nokia Lumia 620

Noul smartphone se lauda cu un display CleaBlack de 3,8 inci la 800 x 480 pixeli, un procesor dual-core Qualcomm S4 la 1 GHz, procesor grafic Adreno 305, 512 MB RAM si o memorie interna de doar 8GB, dar care poate fi suplimentata cu ajutorul cardurilor microSD.

Lumia 620 va realiza fotografii la o rezolutie de 5 megapixeli si videoclipuri HD 720p la 30fps. Din punct de vedere al conectivitatii, smartphone-ul dispune de Wi-Fi a/b/g/n, GPS, 2G si 3G cu suport HSDPA, dar fara modul LTE din pacate.

Jucaria va fi vanduta in sapte variante de culoare, capacul bateriei fiind intershimbabil si disponibil atat sub forma lucioasa cat si mata. Nokia catalogheaza acest smartphone, drept cel mai ieftin terminal Windows Phone 8, urmand sa il comercializeze in prima parte a anului viitor pentru aproximativ 249 de dolari.

Daca ma intrebati pe mine, atat Nokia cat si noul sistem de operare al celor de la Microsoft vor avea nevoie de mult mai mult decat niste „sapuniere” frumos colorate, asta daca vor sa ajunga vreodata la nivelul vanzarilor de Android sau iOS.

 

Citește și: