08 feb. 2012 | 10:25

Nokia a lansat update-ul Belle

ACTUALITATE
Nokia a lansat update-ul Belle

Nokia-Belle-updateProbabil printre ultimele aparitii din seria Symbian, Nokia Belle este mai nou disponibil pentru download.

Denumit initial Symbian Belle acesta este al doilea update dupa versiunea Anna pe care il primeste vechiul Symbian 3.

Chiar daca a fost lansat in 2011 pe terminalele Nokia 701, Nokia 700 si Nokia 603, update-ul Belle poate fi acum descarcat de orice posesor al unui: Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7 sau Nokia Oro. Conform pocket-lint.com, cei care detin un Nokia 500 vor avea de asteptat ceva mai mult, update-ul urmand sa fie disponibil in urmatoarele saptamani.

Ce aduce nou Nokia Belle? Fata de Nokia Anna, veti avea trei home screen-uri in plus, adica sase in total, spatiu suficient pentru oricate aplicatii sau widget-uri. De asemenea, dupa instalare va veti putea bucura de filmare HD la 30 fps si de un browser imbunatatit.

Ramane sa vedem in ce masura va reusi Nokia sa isi revigoreze vanzarile prin intermediul colaborarii cu Microsoft, pentru ca astfel de update-uri dau impresia unor ultime zvacniri ale „obositului” Symbian. Ati observat ca in URL a ramas tot Symbian Belle?…

Mai jos aveti un scurt videoclip de prezentare pentru Nokia Belle: