Nokia: 2 smartphone-uri gata pentru WP8 – Prodigy si AC/DC

Nokia: 2 smartphone-uri gata pentru WP8 - Prodigy si AC/DC

acdc-logo

Incercand sa mai castige ceva teren, Nokia pregateste doua noi terminale pentru Windows Phone 8 – Prodigy si AC/DC, personalizate pentru AT&T in SUA, dupa cum anunta o sursa apropiata companiei.

Nokia Prodigy se vehiculeaza a fi un supersmartphone cu Windows Phone 8, iar AC/DC se anunta a fi un telefon mainstream. Ambele vor fi gata aproape simultan cu noul sistemul de operare Windows Phone 8, care nu ar trebui sa apara mult mai tarziu decat Windows 8 pentru PC-uri.

Desi nu se cunosc detalii legate de colaborari si cu alti operatori de telefonie din SUA, Microsoft aparent testeaza un smartphone cu Windows Phone 8 cu procesor dual core pe care sa-l prezinte reprezentantilor Sprint. Si HTC lucreaza la unul sau doua terminale pentru AT&T cu Windows Phone 8, in speranta sa dea lovitura. Din pacate, Sprint si Verizon momentan nu se arunca sa imbratiseze aceasta platforma.

Pe partea sistemului de operare, urmatoarea iteratie a platformei Windows Phone ar trebui sa vina cu suport pentru procesoare multi core, va fi compatibila cu 4 rezolutii de ecran si va integra suport pentru achizitiile prin NFC.

Daca totul merge conform zvonurilor, Prodigy si AC/DC ar trebui sa fie primele terminale cu noul oS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: