Noile HTC Endeavor (One X) si Ville (One S) ies la iveala

, 26 Feb, 11:30

htc

Se pare ca specificatiile complete ale noilor HTC Endeavor si HTC Ville circula deja pe internet datorita magazinului online italian Marco Polo Shop. Din greseala sau nu, magazinul a pus in aceste zile la vanzare cele doua noi modele care pana acum au fost numai vehiculate.

HTC Endeavor Primul vine preinstalat cu Ice Cream Sandwich, un procesor quad core la 1 GHz, un panou de 4,7 inci  cu o rezolutie de 1280 x 720, modem quad band, 32GB memorie interna cu posibilitate de extindere prin card micro SD si un senzor de 8 megapixeli cu BSI – back side illumination.

HTC Ville are specificatii identice cu primul, cu mici exceptii – procesorul este ,,doar” dual core la 1 GHz, capacitatea de stocare este de 16 GB iar rezolutia panoului este de doar 540 x 960.

HTC Endeavor este publicat cu un pret la liber de 699 euro, in timp ce HTC Ville vine insotit de un pret de 599 euro.

Chiar daca sunt ceva sanse ca respectivele specificatii sa nu reflecte realitatea, acestea sunt mici, fiind in mare parte legate de numele terminalelor – pana acum se vehiculau HTC One X si One S. Mai e putin si vom afla adevarul.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail