Noi publisheri acum pe Origin

Noi publisheri acum pe Origin

Serviciul de distributie digitala al celor de la EA Games, Origin, incepe sa atraga din ce in ce mai multi publisheri, toti dornici de a-si vinde produsele prin intermediul acestuia. Printre noii veniti se afla si niste nume nu tocmai anonime.

In primul rand, vorbim despre SEGA, care are o prezenta majora pe piata de jocuri dedicate PC-urilor, intrucat este publisherul seriei de strategie Total War, realizata de Creative Assembly. De asemenea, de curand serii consacrate precum Sonic si Jet Set Radio au inceput sa fie lansate si pe aceasta platforma.

Si Team 17 isi va oferi jocurile prin intermediul Origin. In cazul in care numele studioului nu va spune nimic, poate seriile de jocuri Worms si Alien Breed vor aprinde niste beculete.

Rebellion si Kalypso vor fi alti publiseri cu jocuri in Origin, insa avand in vedere ca cele doua companii lucreaza cu atat de multe alte studiouri si publisheri, nu pot sa aproximez care titluri ar putea fi publicate si aici.

In concluziee, in curand toti publisherii importanti vor fi si pe magazinul celor de la EA, iar adevarata lupta impotriva Steam va incepe. Din fericire, noi, consumatorii, vom avea intotdeauna de castigat din acest gen de concurenta, intrucat fiecare va incerca sa aduca cele mai bune oferte.