Nissan produce carcase „minune” pentru iPhone

Nissan produce carcase

Carcasa Nissan

Cine nu si-a scapat cel putin o data telefonul din mana? Cu totii stim acel moment crunt in care realizezi ca jucaria in care ai investit bani si suflet urmeaza sa aiba o intalnire cu podeaua. Cei mai norocosi dintre noi se aleg cu niste zgarieturi superficiale, iar ghinionistii trebuie sa schimbe display-uri de sute de euro.

Nissan vine in intampinarea acestor probleme, cel putin pentru utilizatorii de iPhone, prin lansarea unei carcase cu „puteri supranaturale”. Aceasta este acoperita cu o vopsea speciala capabila sa isi repare singura zgarieturile. Secretul sta in structura chimica a vopselei, bazata pe poliroraxan. Aceasta substanta permite umplerea automata a golurilor create de zgarieturi, in mai putin de o ora.

Momentan operatorul japonez NTT DoCoMo utilizeaza cu succes aceasta vopsea minune pe cateva dintre modelele proprii de telefoane. Conform engadget.com, Nissan planuieste lansarea carcasei de iPhone undeva la jumatatea lui 2012.

Ar fi interesant sa vedem vopseaua minune si pe noile modele de smartphone-uri, nu doar pe carcase, pentru ca in felul asta am putea avea telefoane ca noi dupa luni bune de folosinta.

 

Citește și: