Nintendo Wii U primeste un controller schimbat

Nintendo Wii U primeste un controller schimbat

new nintendo wii u controller front

Anul trecut la E3, Nintendo a dezvaluit urmatoarea consola de jocuri Wii U, care vine cu un controller cel putin interesant: include un display tactil, cat si obisnuitele butoane de gaming.

Totusi, designul ar putea sa fie putin diferit fata de ce ne-a fost prezentat in 2011.

Un angajat al Traveler’s Tales, studioul care a realizat jocurile din seria LEGO, a publicat pe internet o imagine cu un controller de Wii U diferit, care include stick-uri analogice clasice in locul asa-numitelor „slider pads” dezvaluite initial. De asemenea, butoanele start si select au fost mutate undeva mai aproape de butoanele ABXY, iar butonul de Home pare sa beneficieze de iluminare cu LED. Nici microfonul nu se mai gaseste in partea dreapta a dispozitivului, acesta fiind mutat undeva in partea de mijloc.

Un desen al acestui model de controller pentru Wii U a aparut cu niste luni in urma pe site-ul german Wii U Spiele, insa designul pe care noi il consideram acum ca fiind „nou”, era mentionat in articolul respectiv drept un prototip. Probabil vom afla mai multe la E3 2012, unde Nintendo va pune mai mult ca sigur accentul pe noua sa consola.

Citește și: