Nintendo lanseaza noul 3DS XL

Nintendo lanseaza noul 3DS XL

Nintento 3DS XL

Nintendo a anuntat o noua versiune a consolei portabile, care va fi ceva mai mare si va purta denumirea de 3DS XL.

Noua consola va fi cu 46% mai mare decat actuala, ecranul fiind principalul punct de atractie. Daca momentan varianta initiala are un display autostereoscopic 3D de 3,53 inci, versiunea XL vine cu o diagonala de 4,88 inci, iar cel de-al doilea display cu touchscreen a suferit si el o marire de la 3,02 inci la 4,18 inci.

Conform pocket-lint.com, desi display-ul este gigantic, cei de la Nintendo au reusit sa mentina niste dimensiuni acceptabile pentru noua consola de 156 x 83 x 22 mm prin micsorarea marginilor ecranelor. Cu totii ne-am fi asteptat la o scadere a autonomiei odata cu marirea displayelor, dar se pare ca producatorul a imbunatatit bateria, reusind sa obtina cu o jumatate de ora mai mult decat la actuala varianta de 3DS (intre 3,5 si 6 ore in 3D si intre 6 si 10 ore pentru continut non 3D).

Momentan, pretul noului 3DS XL ramane necunoscut, dar stim ca va veni impreuna cu un card SD de 4GB si va putea fi achizitionat incepand cu 28 iulie, in culorile albastru, rosu sau argintiu.

Se pare ca, pentru reducerea costurilor, consola nu va avea inclus in pachet si un alimentator, veste destul de trista pentru cei care nu o vor cumpara pe post de upgrade de la un alt device Nintendo.

Nintendo 3DS vs. Nintendo 3DS XL