01 mart. 2012 | 13:00

Nimic nu se compara cu un sistem Windows pe 82 inci

ACTUALITATE
Nimic nu se compara cu un sistem Windows pe 82 inci

windows-8-consumer-preview

Construit de Perceptive Pixel Incorporated, panoul de mai jos este una dintre cela mai impozante gazde pe care va rula vreodata Windows 8.

In conditiile in care Microsoft se lauda si isi construieste intregi campanii de promovare in jurul optimizarii sistemului Windows 8 pentru interefete sensibile la atingere, in cadrul evenimentului de lansare Windows 8 Consumer Preview desfasurat ieri la Barcelona, compania a profitat de un panou capacitiv mulitouch conectat la un PC cu Windows 8.

Pentru a demonstra performanta platformei pe un ecran mult mai mare decat al unui PC, cei de la Microsoft au folosit un panou cu diagonala de 82 inci, suficient, zicem noi, pentru a convinge audienta. Versatilitatea noii platforme a fost evidenta in momentul in care Steven Sinofsky, President at Windows and Windows Live ID,  si Mike Angiulo au inceput sa deschida si sa inchida aplicatii, sa interactioneze cu aplicatii optimizate dar, mai ales, sa foloseasca 2, 3, 4 sau mai multe degete pentru a interactiona cu platforma.

Windows 8