Nikon D600 – Cel mai mic DSLR Full Frame

Nikon D600 - Cel mai mic DSLR Full Frame

Nikon a alansat astazi in cadrul unui eveniment cel mai mic DSLR Full Frame de pana acum. Nu cred ca este cel mai mic din lume asa ca  ma voi rezuma la afirmatia ca este cel mai mic Nikon DSLR, asa nu se supara nimeni.

Nikon D600 Front

Senzorul aparatului are 24 Megapixeli si cu tot cu baterie cantareste doar 760 grame, destul de putin pentru un FX ce-i drept. Procesorul de imagine este acelasi din D800, lansat si el recent si dupa spusele producatorului ar fi de 20 de ori mai rapid ca si D700. Nivelul de ISO este extensibil pana la 25600, si aparatul este construit sa suporte lentilele FX ale producatorului dar este compatibil si cu seria APS-C DX. Echipata cu seria de lentile DX cammera va trece automat la 10.2 Megapixeli, destul de inteligent.

D600_24_85_top

Pe partea de video camera poate inregistra la rezolutie 1080p la 30 si 60 cadre pe secunda, iar sistemul de focalizare in 39 de punce functioneaza atat pentru fotografii cat si pentru filmare.

Nikon WiFi dongle WU_1bFoarte interesant este dongle-ul WiFi ce poate transmite un live feed pe smartphone, Android-ul are deja aceasta compatibilitate, urmeaza sa vedem daca va fi disponibila si pe iOS6. Astfel nu mai este nevoie sa achizitionati un monitor extern special, un preview in real time se poate face pe telefonul mobil, ba chiar si controlul de baza al aparatului se poate face de pe smartphone.

D600_back

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: