Nike te invita la activitati fizice cu Nike+ Fuelband

, 20 Ian, 13:45

nike  fuelband

Chiar daca Nike a inventat acum cativa ani ideea de dispozitiv pentru monitorizat activitatile fizice cu ajutorul Nike+ SportBand, datorita concurentei din ce in ce mai mari in domeniul bratarilor electronice, acum a venit momentul sa reinventeze conceptul.

Noul dispozitiv poarta numele de Nike+ Fuelband si este una dintre cele mai simple si atragatoare solutii in ceea ce priveste monitorizarea, inregistrarea si stimularea efortului fizic. Vine cu un display format din LED-uri pentru a afisa informatii legate de timpul petrecut intr-o anumita activitate, caloriile pierdute, pasii facuti si, cel mai important, combustibilul Nike acumulat – Nike Fuel. Nike Fuel este un o unitate inventata de cei de la Nike in care se reflecta orice tip de efort in mod egal, pe langa faptul ca, daca va stabiliti obtinerea unei cantitati de Nike Fuel intr-o zi, o banda de 20 leduri se lumineaza de la rosu la verde proportional cu apropierea de scopul atins.  Respectivele informatii pot fi sincronizate cu website-ul Nike+ Active folosind un port USB, iar daca aveti un iDevice va puteti instala o aplicatie gratuita si va puteti descarca peformantele de pe bratara pe smartphone folosind o conexiune Bluetooth.

Atata timp cat instiga la efort fizic, orice dispozitiv este extrem de util, dar din pacate pretul de 149$ s-ar putea sa fie cam mare pentru aceasta zona Europei.

Nike+ Fuelband

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail