Nexus 7 vine cu probleme mari confirmate din toate partile

Nexus 7 vine cu probleme mari confirmate din toate partile

Au inceput sa apara mai multe rapoarte legate de faptul ca Nexus 7 nu este asambat foarte bine, pe de o parte, si ca se pateaza incredibil de tare, pe de alta parte.

Nexus 7 intro

Ecranul noii tablete extrem de ieftine a celor de la Google se pare ca nu vrea sa stea la locul lui in cazul multora dintre dispozitivele Nexus 7 livrate pana acum. Cele mai multe rapoarte vine de la utilizatori ai forumului XDA-Developers, care se plang de faptul ca ecranul tinde sa sara din rama in momentul unei utilizari mai intense. Pe timpul unei utilizari obisnuite, tinde sa faca un clinchet, tradand acelasi simptom – slaba prindere a ecranului de restul structurii produsului.

Un utilizator mai intreprinzator de pe forumurile XDA a indepartat spatele si a facut un lucru extrem de banal pentru a remedia problema: a infiletat mai bine suruburile care prindeau panoul de restul structurii. La scurt timp dupa sesizarea acestei solutii, au inceput sa apara mai multe rapoarte ca suruburile din interior nu sunt infiletate pana la capat, fapt confirmat si de baietii de la TheVerge pe propria tableta. Din pacate, si la aceasta solutie exista cateva exceptii, fiind sesizate cazuri in care problema continua sa fie prezenta si dupa o infiletare corecta a suruburilor.

Un alt set de utilizatori a inceput sa se planga de calitatea slaba a plasticului folosit in tabletele Nexus 7 de culoare alba. Din pacate, pe langa faptul ca acestea au o abilitate deosebita de a retine murdaria, sunt imposibil de curatat. Textura materialului sau, mai degraba, faptul ca este poros nu face decat sa transforme orice tableta fara o carcasa in exemplul de mai jos, in doar cateva saptamani.

Desi solutia corecta ar fi sa schimbati tableta la Google, daca veti achizitiona un Nexus 7, mai ales in tara noastra, pe canal neoficial, posibilitatea de a-l schimba in garantie s-ar putea sa nu va fie la indemana. Asadar, ar fi bine sa aveti in vedere si aceste probleme, nu doar pretul scazut, in momentul in care cochetati cu ideea de va lua o tableta.

White Nexus 7

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: