Neo Geo se intoarce in versiunea X Gold

Neo Geo se intoarce in versiunea X Gold

Neo Geo a fost una din cele mai indragite console de-a lungul timpului, in principal gratie selectiei de jocuri exclusive pe care a avut-o. Din pacate pretul a fost intotdeauna o problema pe care SNK nu pare sa o fi rezolvat nici in noua versiune Neo Geo X Gold.

neo geo x gold

Desi vorbim despre un hardware care era folosit in consolele secolului trecut, noua versiune Neo Geo X Gold va fi vanduta la pretul de 200 de dolari, incepand cu data de 6 decembrie. Aceasta va combina conceptul de Neo Geo Pocket cu cel al consolei „de casa”, prin includerea unui dock ce serveste drept output audio-video pe un televizor. Avand in vedere ca strans legat de succesul Neo Geo in anii ’90 au fost jocurile din seria King of Fighters, SNK va lansa si un arcade stick dedicat noului X Gold.

Este putin aberant insa faptul ca o consola de acest gen costa cu doar 50 de dolari/euro mai putin decat un PlayStation Vita, care este superior din toate punctele de vedere. Probabil in stabilirea pretului a fost luat in considerare si faptul ca pachetul include si o selectie de jocuri integrate, pe langa cele care pot fi introduse in lacasul pentru cartrige-uri. Iata lista completa de titluri incluse:

3 COUNT BOUT
LEAGUE BOWLING
ART OF FIGHTING II
MAGICIAN LORD
ALPHA MISSION II
METAL SLUG
BASEBALL STARS II
MUTATION NATION
CYBER LIP
NAM 1975
FATAL FURY
PUZZLED
FATAL FURY SPECIAL
REAL BOUT – FATAL FURY SPECIAL
THE KING OF FIGHTERS ’95
SAMURAI SHODOWN II
KING OF THE MONSTERS
SUPER SIDEKICKS
LAST RESORT
WORLD HEROES PERFECT

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: