My Xbox Live pentru iPad, cu un pas mai aproape de SmartGlass

, 17 Iul, 13:40

Noua tehnologie SmartGlass de la Microsoft nu va fi lansata pana la toamna, insa, daca nu aveti rabdare pana atunci, puteti incerca noua versiune a aplicatiei My Xbox Live pentru iPad. Chiar daca nu ofera aceeasi functionalitate pe care am vazut-o in cadrul conferintei de la E3 a companiei, este cu siguranta un pas in acea directie.

Noul My Xbox Live a primit functionalitatea care se gasea initial doar in „Companion App” pentru Windows Phone 7, care poate sa puna controlul consolei Xbox 360 direct pe tableta. Evident, nu vorbim aici despre inlocuirea unui gamepad de Xbox 360, insa odata conectata la consola, aplicatia detecteaza continutul instalat sau stocat pe hard disk si ofera acces la el printr-o singura atingere, fara a fi nevoie de navigarea prin meniuri. De asemenea, este oferit si un gamepad virtual (D-Pad + ABXY) pentru a controla redarea de continut media.

Noul My Xbox Live este disponibil chiar acum prin intermediul AppStore si este un download complet gratuit.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail