Mozilla Marketplace, cu un iz crossplatform si compatibilitate HTML5

, 23 Feb, 14:32

Firefox HTML5

Chiar daca planul celor de la Firefox de a lansa un concurent pentru Chrome Web Store e departe de a fi la inceput, niciodata nu a fost mai apropiat de realitate ca acum.

Compania va incepe sa accepte aplicatii saptamana viitoare, in conditiile in care magazinul va fi deschis pe la mijlocul acestui an. Aplicatiile vor folosi o combinatie de tehnologii HTML5 si API-uri propuse de Mozilla si vor putea fi achizitionate o singura data si rulate pe orice platforma compatibila cu acest standard: HTML5.

Pentru a va face o idee de discrepanta dintre magazinul virtual al celor de la Mozilla si cel de la Chrome, aveti in vedere faptul ca in curand se va ajunge la un an decalaj dintre momemntele de lansare, asta in conditiile in care si Chrome a muscat constant o parte din ce in ce mai mare din numarul utilizatorilor de Firefox.  Singura sansa pentru un nou succes al celor de la Mozilla este ca aceasta particularitate marketata cu entuziasm, de a comercializa aplicatii din interiorul browser-ului pe care le puteti rula si in afara sa fie implementata cu cap.

Ramane sa vedem daca Mozilla mai are puterea pentru o relansare a Firefox sau inca nu.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail