Motorola lanseaza Atrix HD

Motorola lanseaza Atrix HD

Motorola Atrix HD

Pe site-ul celor de la Motorola a aparut un nou model de smartphone, denumit Atrix HD. Cel putin pentru moment, noul telefon pare sa fie destinat clientilor business din SUA, asta daca luam in calcul logo-ul frontal al celor de la AT&T.

Din punct de vedere al specificatiilor, telefonul se lauda cu un procesor dual-core la 1,5 GHz, o camera de 8 megapixeli care filmeaza Full HD la 30fps, display de 4,5 inci cu o rezolutie de 720×1280 pixeli si tehnologie ColorBoost, 1GB memorie RAM si 8 GB memorie interna ce poate fi extinsa cu ajutorul cardurilor micro-SD.

Conform ubergizmo.com, Motorola Atrix HD functioneaza si in retele 4G/LTE si va rula Android Ice Cream Sandwich. Designul se incadreaza in liniile ultimelor modele lansate de producatorul american cu o grosime de doar 8,4 mm si un spate confectionat din fibra de carbon.

Pentru moment, nu au fost facute publice informatii despre data oficiala de lansare sau pretul terminalului si nici despre disponibilitatea noului Atrix HD pe meleagurile Europene si implicit la noi pe piata.

Citește și: