Motorola isi prezinta noul skin de ICS in clipuri video

Motorola isi prezinta noul skin de ICS in clipuri video

Motorola

Daca tot a promis ca in scurt timp utilizatorii de RAZR si RAZR Maxx vor primi un update gratuit la Ice Cream Sandwich, Motorola nu a putut rata ocazia de a-si personaliza un pic firmware-ul ce va ajunge pe extrem de multe terminale.

Este vorba de o noua interfata pe care o vom vedea pana la finele acestui trimestru, in cazul in care suntem fericitii posesori ai unui RAZR.

UI-ul celor de la Motorola pare a pune accentul pe functionalitate mai mult decat pe o aglomeratie de elemente de design. Practic, desi majoritatea icoanelor pe care le cunoastem au suferit modificari si relocari, fanii unei experiente curate de Android nu ar trebui sa sufere prea mult.

Printr-o apasare prelungita pe lacatelul din ecranul de blocare, pe langa deblocarea terminalului, acum aveti posibilitatea de a accesa aplicatia de camera, mesajele, plus aplicatia de telefon. Aplicatia de captura foto a suferit de asemenea modificari semnificative. In curand veti putea face poze in timp ce filmati. Desi avea o aplicatie de socializare originala, Motorola a intrerupt suportul pentru aceasta si incurajeaza utilizatorii sa-si descarce aplicatiile dedicate de la companii precum Google, Yahooo!, Facebook, Linked In, Twitter.

Chiar daca nu stim in ce masura aceasta noua interfata a fost sau va fi influentata de cineva de la Google, ramane sa vedem in ce directie se va orienta Motorola Mobility atat pe partea de software, cat si de hardware. Nu de alta, dar acum, mai mult ca niciodata, Google este la carma afacerii si nu cred ca va asta mult pe ganduri pana sa-si faca simtita prezenta in si mai multe domenii decat cele in care a activat pana acum.

Citește și: