Motorola, in campanie pentru utilizatori business de Android

Motorola, in campanie pentru utilizatori business de Android

Motorola Android

Motorola vrea sa isi mareasca numarul de utilizatori business de pe terminalele Android. Incepand de ieri, producatorul de telefoane mobile desfasoara o campanie care vizeaza schimbarea vechilor telefoane (indiferent de marca) cu altele noi, bineinteles Motorola.

 

Utilizatorii care isi doresc unul dintre modelele business cu Android, vor primi un cupon de reducere de pana la 200 de dolari, in functie de valoarea telefonului la care acestia renunta, scrie engadget.com. De asemenea, fiecare nou utilizator va beneficia gratuit de serviciul MotoAssist, care va ajuta la transferul setarilor, al conturilor si contactelor din vechiul smartphone.

Astfel de initiative sunt oarecum de laudat, pentru ca indeamna utilizatorii finali sa se „bucure” in permanenta de tehnologie de ultima generatie. Cat despre recompensele oferite, raportate la valoarea reala a telefoanelor schimbate, asta este cu totul alta poveste…

Mai multe detalii puteti gasi aici, dar nu stim in ce masura acest demers se aplica si pentru clientii din afara Statelor Unite.

Citește și: