Motorola a vandut din greseala tablete Xoom refurbished cu datele fostilor proprietari

, 05 Feb, 19:30

Motorola_XOOM

Foarte multe companii au inceput sa nu mai repare smartphone-uri sau tablete in garantie, ci sa le inclouiasca cu unele noi. Partea buna a acestui proces este ca dureaza foarte putin. Partea proasta e ca dispozitivele care sunt returnate ajung inapoi fabrica, sunt reparate si apoi vandute ca dispozitive refurbished.

Intr-un ciclu asemanator cu cel descris mai sus, au aparut mai multe sesizari catre Motorola, care se pare ca a vandut dispozitive Xoom cu datele fostilor proprietari. Aparent, tabletele cu probleme, intr-un numar necunoscut, au fost vandute de catre www.woot.com in perioada octombrie/decembrie. Pentru a se revansa, fata de utilizatori ai caror date au fost puse in pericol, acestora Motorola le-a oferit 2 ani gratuit de acces la Xperian – un serviciu de protectie a identitatii online. Nici cei care au achizitionat tabletele cu datele fostilor posesori nu sunt neglijati. Daca trimit tableta la Motorola, pe banii companiei, primesc inapoi dispozitivul complet resetat, alaturi de un bon de 100$ American Express.

Pentru a va asigura ca Xoom-ul din posesie se incadreaza sau nu in scenariul de mai sus puteti accesa acest link: https://motorola-global-en-uk.custhelp.com/app/xoom.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail