Molecule Synth – Sintetizator de sunete modular

Molecule Synth - Sintetizator de sunete modular

In prezent, conceptul de DIY (Do It Yourself ) a devenit mai popular ca niciodata, insa gadgeturile complexe care se incadreaza in aceasta categorie continua sa fie surprinzatore.

Molecule Synth

Chiar daca functionalitatea unui sintetizator nu este straina celor mai multi dintre voi, Molecule Synth duce conceptul la un nou nivel cu un grad sporit de particularizare al instrumentului. Pornind desigur ca un proiect pe Kickstarter, nu a durat mult pana cand acest gadget suprinzator prin simpla sa definitie a reusit sa obtina finantare.

Molecule Synth este un instrument muzical electronic care vine sub forma mai multor piese ce se pot conecta una la alta, permitandu-ti sa le aranjezi si rearanjezi dupa propria imaginatie. Printre componente se numara  controale tactile, un joystick, un senzor de presiune, trei generatoare de sunete, un difuzor si o intrare pentru un controller MIDI. Desi nu pare un gadget extrem de prietenos ca functionalitate, creatorii proiectului se mandresc cu faptul ca poate fi folosit de oricine. In descrierea de pe Kickstarter se mentioneaza ca,,Nu ai nevoie de nici un fel de cunostinte tehnice de nici un fel pentru a te bucura de experienta improvizarii si explorarii posibilitatilor oferite de Molecule Synth”.

Din clipul de mai jos puteti vedea ce sunete scoate Molecule Synth, iar daca sunteti incantati si vreti sa faceti o achizitie, este suficienta o donatie de 250 dolari.