Microsoft va integra SmartGlass in toate jocurile first party

Microsoft va integra SmartGlass in toate jocurile first party
13:24 11.06.2012

xbox smartglass

Una dintre cele mai interesante parti ale conferintei Microsoft de la E3 a fost prezentarea tehnologiei SmartGlass, care adauga informatii despre continutul afisat pe televizor pe orice dispozitiv inteligent. Ei bine, se pare ca aceasta nu va fi doar o alta unealta pe care Microsoft o pune la dispozitie pentru experienta Xbox 360, ci va fi integrata in toate jocurile first party.

Functionalitatea SmartGlass va veni pe Xbox 360 in aceasta toamna, alaturi de o aplicatie pentru iOS, Android, Windows Phone si Windows 8, care va oferi interactivitate cu filme si jocuri. In timp ce in cadrul experientelor pasive, pe Smart Glass vor fi afisate informatii despre film precum lista de actori si echipa producatoare sau informatii aditionale despre poveste, in jocuri vor exista elemente interactive, care vor imbunatati experienta de joc, spune Phil Spencer, Vice Presedine al Microsoft Studios. Toate jocurile publicate de Microsoft dupa lansarea serviciului vor include intr-un fel sau altul integrare cu SmartGlass.

O precizare interesanta din partea lui Spencer a fost ca aplicatia pentru dispozitivele inteligente va functiona cu toate jocurile compatibile si nu vor exista instante separate ale acesteia pentru fiecare titlu in parte.

loading...