07 sept. 2012 | 11:00

Microsoft te invita la Bing prin ,,Bing it on”

ACTUALITATE
Microsoft te invita la Bing prin ,,Bing it on

O noua campanie marca Microsoft isi propune sa te convinga ca Bing este mai bun si mai util decat Google.

campania microsoft bing it on

Prin campania Bing it on, Microsoft incearca o tentativa de marketing asemenantoare cu cea din ,,Smoked by Windows Phone”. Mai precis, in loc sa adopte o strategie prin care sa lauda nise functii din Bing, se orienteaza catre o metoda prin care sa atace concurenta directa: Google.

Practic, clipul de mai jos functioneaza ca un preludiu la un site prin care va puteti lamuri de un lucru simplu: ,,Este sau nu, Bing mai bun ca Google.”. Desi pare o idee buna, obisnuinta s-ar putea sa fie de fapt criteriul din cauza caruia niciodata nu vei renunta la Google. ,,It’s time to break de Google habit”, spunea intr-o declaratie Mike Nichols de la Microsoft, prevazand faptul ca si in acest domeniu, obisnuinta este amenintarea lucrurilor noi si mai bune.

Ca o lovitura media, noul spot Bing it on, integrat mai jos, va rula pentru inceput pe MTV in timpul transmisiei MTV Video Music Awards. Merita retinut faptul ca testele par reale, avantajele par plauzibile, iar premiile sunt impresionante. Daca locuiti in SUA si sunteti surprins de un domn de la Microsoft cu acest subiect puteti castiga pe loc un Xbox 360.

Mai ramane acum sa urmarim cifrele urmatorului studiu Comscore care sa ne demonstreze ca victoria din cateva reprize este departe de face knockout popularitatea Google.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele