Microsoft se reinventeaza: un nou logo Windows

Microsoft se reinventeaza: un nou logo Windows
09:00 20.02.2012

Windows 8

Desi circulau de ceva vreme versiuni ale unui  nou logo Windows, tocmai a devenit oficiala infatisarea steagului care trebuia sa fie o fereastra a Microsoft.

Incercand sa imbratiseze stilul Metro, extrem de popular in Windows Phone si din ce in ce mai popular odata cu lansarea Windows 8, agentia de design Pentagram a pornit intregul proiect de la intreabrea: ,,Numele vostru e ferestre. De ce sunteti reprezentati de un steag?”. Discutia care a plecat din respectivul punct in final a ajuns sa se materializeze in sigla de mai sus, un exponent perfect pentru interfata Metro intalnita pe smartphone-urile companiei, si in curand si pe tablete sau desktopuri. Logo-ul va suferi diverse modificari in functie de desktopul ales iar echipa Microsoft spera sa-l recicleze si intr-o noua versiune a sistemului de operare cu diverse variatii de culoare. ,,Ne-am dorit ca logo-ul sa fie si moder si clasic” – acestea au fost cuvintele lui Sam Moreau pe blogul oficial Microsoft.

Noul logo isi va gasi locul in bara de start din Windows 8 incepand cu 29 februarie cand va fi lansata versiunea Consumer Preview a noului sistem de operare Microsoft.

windows 8

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI